The South African energy crisis – what would the DA do about it?

eskom crisis

Tags:

One Response to “The South African energy crisis – what would the DA do about it?”

  1. awanda ferreira Says:

    Goeie more, eks baie despiraat. Ek sit al van vrydag sonder krag, die eienaar van die huis wat ons huur het die elektrisiteit laat sny, ek en my 3 kinners leef met gasstofies en emmertjies, en my krag rekening is perfek op datum, ek weti mee waar om hulp te kry nie want die prokureurs vra R3000 om n courtorder te kry. As iemand my kan raad gee asb.
    Ek woon tans in 7 Tecoma jeffreysbaai.
    My nr is 0720515702. Die munispaliteit wil niks te doen he met die saak nie. Al my kersfees kosse en alles is af. Huizenmark is die agente in jeffreysbaai.

    Dankie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: