Weermag ‘kan SA tans nie beskerm’

Die Suid-Afrikaanse Nasionale Weermag (SANW) het nie tans die vermoë om Suid-Afrika te beskerm nie.

Luidens ’n konsepverdedigingsoorsig van die SANW wat Die Burger gister onder oë gehad het, het die weermag só agteruitgegaan dat dit selfs met onmiddellike ingryping deur die regering tot tien jaar kan duur om die weermag weer tot die vlak van ’n “beperkte” verdedigingsvermoë te kry.

Dit blyk ook die weermag het nie die vermoë om die landsgrense te bewaak nie. Boonop het Suid-Afrika slegs ’n beperkte bewustheid van wat in sy lugruim aangaan en is daar byna geen maritieme bewustheid van die kuslyn nie.

Lees die storie hier

‘Grossly inappropriate’ to drop corruption charges: DA

According to reports on Thursday corruption charges against KwaZulu-Natal legislature speaker Peggy Nkonyeni and economic development MEC Mike Mabuyakhulu, who were implicated in the awarding of multi-million rand tenders to Intaka, may be dropped.

Read more here

Advertisements

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: